Társkeresés (4)
 
társat keresek — 39éves molet nem vékony nő élettársat keres ha te is egyedül vagy és társra vágysz jelentkez ha gyermeked van nem probléma

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Mátészalka
ID: #95767

 
Love4me ingyenes online társkereső — Újév, új lehetőségek! Online társkereső oldalunk segítségével keresd meg, és találd is meg párodat. Szerelem, flört, barátság, ismerkedés, ezekre mindre van esély, ha regisztrálsz társkereső oldalunkra, ne maradj le, induljon a flört, a randi, a társkeresés és az ismerkedés.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Balkány
ID: #79898

 
 
Készen állsz, hogy megtaláld a szerelmet? — Online társkereső oldalunk biztosítja a keresési lehetőséget, és remélhetőleg segít megtalálni, még akkor is, ha a keresett személy messzebb van tőled ebben a pillanatban. A Love4me weblapon találhatsz kapcsolatokat, barátokat, lelki társakat, vagy akár életed párját is. Regisztrálj ingyenesen, és induljon a flört, a randi, a társkeresés és az ismerkedés.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Baktalórántháza
ID: #79897

 
Vidéki, kedves, hàzias hölgyet keresek komoly kapcsolat céljabol — Vidéki, kedves, hàzias hölgyet keresek komoly kapcsolat céljabol Budapesti lakásomba mihamarabbi költözéssel. Mindenem megvan csak egy őszinte társa vágyok, nem szeretek egyedül élni.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Kisvárda
ID: #79765

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben